A saczai kerületi gyülés
O jarnom zhromaždení šačianskeho dekanátu 12.06.1917 v Šaci, ktoré sa konalo pri príležitosti vymenovania poddekana v Šaci Jána (Jánosa) Hajtingera za dekana po odchode Karola (Károlya) Antala do penzie. Jeho slávnostné uvedenie do funkcie.