A magyar liturgika
Prešovský diecézny inšpektor Štefan (István) Széman vydal učebnicu A görög katholikus szertartástan elemei (Základy gréckokatolíckej liturgie). Vyšla v Užhorode, vydavateľom je Mór Lévai. Kniha je venovaná biskupovi Jánovi Vályimu.