A premontrei rend gyásza
Správa o smrti kanonika, doktora a profesora teológie, prepoštského a prelátskeho tajomníka, hlavného archivára Dr. Eugena Štefana (Jenő Istvána) Sándora v Prešove vo veku 42 rokov.