A premontreiek névtára
Schematizmus rádu premonštrátov vyšiel v januári 1908. Tento rád má teraz na troch miestach v konventoch spolu 102 členov. Ich hlavou je prepošt-prelát Dr. Melichar (Menyhért) Takács. Teraz má 46 rokov. Na čele rádu stojí od roku 1900.