A gör. kath. egyház ügye a főrendiházban
V Uhorsku bolo v roku 1911 250 000 gréckokatolíkov. O rozvoji tejto cirkvi v minulosti a o vplyve na súčasnú politiku. Výťah z prejavu Eugena Szabóa, člena hornej snemovne za maďarskú gréckokatolícku diecézu a za maďarský liturgický jazyk. Úvodník.