Nyolcezer korona államsegély a kassai dispensaire nek : A belügyminiszter leirata
Uverejnenie prípisu ministra vnútra grófa Júliusa (Gyulu) Andrášiho (Andrássyho) predsedovi košického oddielu Sanatórneho spolku arcikniežaťa Františka Jozefa Dr. Melicharovi (Menyhértovi) Takácsovi, jasovskému prepoštovi-prelátovi o pridelení príspevku na košický dispenzár ročne vo výške 5000 korún na zariadenie a jednorázového príspevku v sume 3000 korún.