Dr. Fischer Colbrie Ágost
Referát o oslave 25. výročia primícií košického biskupa s uvedením mien členov delegácie z Prešova na oslavách, pod vedením Vojtecha (Bélu) Zaborovszkého a Mateja (Mátyás) Uhlarika.