Magyar szent beszéd
Michalovský farár Alexander (Sándor) Oppitz na sviatok sv. Štefana prečíta maďarskú kázeň košického biskupa Žigmunda Bubiča (Zsigmond Bubics) dňa 20.08.1908 predpoludním. Doteraz v Michalovciach maďarské kázne boli ojedinelé a konali sa popoludní.