A sátoraljaujhelyi kath. olvasókör megáldása : A kassai püspök beszéde
Referát o slávnostnom zhromaždení, ktoré sa konalo 11.11.1912 z príležitosti požehnania novej budovy katolíckeho čítacieho kruhu biskupom Dr. Augustínom (Ágoston) Fischerom-Colbriem. Citovanie slávnostnej reči košického biskupa.