Nátafalussy meghalt
Krátka správa o úmrtí Kornela (Kornéla) Nátafalussyho, veľprepošta jasovského premonštrátskeho rádu a hlavného inšpektora v Oradei. Bol riaditeľom gymnázia v Rožňave aj v Košiciach, od roku 1892 hlavným inšpektorom a od roku 1900 jasovským veľprepoštom.