A Ferencz rend 700 éves jubileuma
Podrobná správa o dejinách Rádu sv. Františka: o.i. od roku 1671 pôsobili v Prešove, kde od r.1601-1852 učili na kráľovských katolíckych gymnáziách. Podrobný referát o oslavách v prešovskom kláštore.