Megszüntetett magyar zárdák
Správa o rozhodnutí miestodržiteľskej rady františkánskho rádu zrušiť na 10 rokov kláštory v Nižnej Šebastovej a Stropkove. Vedenie fár prevezme košická diecéza a členovia rádu budú predisponovaní do kláštora v Bardejove.