Dr.Stöhr Sziárd *1841+1909 - Dr.K.Gy
Nekrológ za premonštrátskym kanonikom, profesorom Konštantínom (Sziárd) Stöhrom. Narodil sa v Behynciach a zomrel v Košiciach 25.09.1909. Bol ídeovým zakladateľom Hornouhorského muzeálneho spolku spolu s Vojtechom (Bélom) Klimkovicsom.