Vallás a politikában
Pri príležitosti návštevy košického kanonika Fodora u funkcie zbaveného podžupana dr.E.Rakovszkého za účelom osvedčenia sa v mene katolíckeho kňažstva za koaličnú politiku. Článok kritizuje kanonika pre zaťahovanie náboženstva do politiky a poukazuje na postoj košického biskupa i jeho koadjutora ako na kladné príklady.