Ghillány miniszter és a kassai püspök
Pri menovaní pána Ghillányho do funkcie ministra poľnohospodárstvaposlal košickému biskupovi Augustínovi (Ágoston) Fische-Colbrie prípis, kde o i. sľubuje podporu vo veciach národných. Biskup vo svojej odpovedi o.i. prosí od nového ministra podporu v hospodárskych záležitostiach hornouhorského ľudu.