Főnöknőválasztás az Orsolya zárdában
Konvent kláštora Uršulínok zvolil dňa 19.augusta 1915 za predstavenú kláštora riaditeľku učiteľského ústavu Alojziu Rézlerovú, ktorá žije už skoro 30 rokov v kláštore. Voľby viedol P.P.Paluščák prior rehole Dominikánov v Prešove. Zapisovateľom bol dr. A.Spesz, košický kaplan.