Máter Berchmána dombovári fehér kertje
Noviny citujú článok zverejnený v maďarských novinách Dombovár és Vidéke o novej riaditeľke školy Kláštora Uršulínok matky Berchmány, ktorá zamenila zabehané košické predstavenstvo za ťažšiu prácu v meste za Dunajom.