A kassai Szent Orsolya zárda legujabb hajtása
Článok zaoberajúci sa okolnosťami menovania Berchmany M. Jäger do zadunajského mesta Dombovár na čelo tamojšej meštianskej a obchodnej školy kláštora sv. Uršuly. Hodnotenie jej práce a osobnosti. V Košiciach prevzala funkciu predstavenenj kláštora M.A.Rézlerová.