Argalács Márk
Nekrológ za priorom jasovského premonštrátskeho rádu Marekom (Márk) Argalácsom. Narodil sa roku 1834 v Szendrő (MR). Ako profesor pôsobil v Rožňave a v Košiciach. Od roku 1894 žil v Jasove ako prior rádu. Zomrel 25. 04. 1908 a pochovaný bol v Jasove 28. 04. 1908.