Elnöki megnyitó - Bercelly, Eugen
Doslovný text otváracieho príhovoru na VII. valnom zhromaždení Košického patronážného spolku 20.06.1915. Hodnotenie vyznamenania dr.Augustína Fishera-Colbrie železnou korunou I.triedy. Medzinárodné vzťahy. Rozbor machiavelizmu