A domonkos rendi apácák kassai kulturmisszioja
Kladne o práci mníšok spomenutého rádu v jednotlivých svojich ústavoch, kde sa o.i. starajú o výuku mládeže (ľudová a meštianska škola s internátom pre dievčatá), o opateru malých detí pracujúcich matiek. Stručne o programe do mierových rokov.