Fünfundzwanzig Priesterjubiläum
Oznámenie o oslavách P.Vojtecha Hábela, príslušníka košického dominikánskeho rádu dopoludnia i popoludní oznamujú kňaza v slovenskej reči, maďarskú kázeň bude mať večer Dr.J.Vajó - s poznámkou, že v tomto kostole je každú nedeľu a vo sviatok večer maďarská omša.