Trauer des Prämonstratenser Ordens
Nekrológ o profesorovi prírodných vied a zemepisu Lambertovi Mosolygó, nar.1871. Pôsobil v Rožňave (1899-1906), v Košiciach (1906-1912). Zomrel v Budapešti 18.02.1914.