Szmrecsányi Pál püspök temetése : Megjelent Ferdinánd bolgár fejedelem is
Správa o priebehu pohrebu v obci Šarišské Dravce. Smútočný obrad pontifikoval košický biskup Dr. Augustín (Ágoston) Fischer-Colbrie. [Pavol Smrečáni (biskup rímskokatolícky, 1846-1908), Šarišské Dravce - pôvod, Spiš, Oradea pôsobenie].