Antisemitizmus Kassán : A püspök ur ebédeltet : Felekezeti kaszinót akar
Kritika košického biskupa dr.Augustína (Ágoston) Fischer-Colbrie, že si získava katolíckych veriacich na založenie katolíckeho kasína, čím triešti košickú spoločnosť.