Nyilt levél Mörk János, táborszernagy hadtestparancsnok urhoz
List upozorňuje košického vojenského veliteľa na nezlúčiteľbnosť úradu L.Konrádyho, poľného kuráta s politickou činnosťou, za ktorú sa pokladá jeho funkcia riaditeľa tlačiarne, ktorá pripravuje vydávanie politických novín Felvidéki Ujság. Menovaný sa pre inkompatibilitu zriekol členstva mestského zastupiteľstva a predsedníctva Kat.tovarišského kruhu, ktoré vyžadovali iba spoločenskú činnosť.