Szepesi Géza dekorációja
Referát o slávnostnom vyznamenaní správcu košického kráľovského konviktu a premonštrátskeho kanonika Gejzu (Géza) Szepesi 29.03.1914 v Košiciach záslužným krížom Fr.Jozefa. V cirkevných službách je už 40 rokov, pôsobil o.i. v Košiciach, Rožňave i ako pedagóg.