A város parlamentjéből : Az első közgyűlés : A kormány üdvözlése : Egyhangulag elfogadták Deák Gyula határozati javaslatát : Megválasztották az uj hernádtihanyi plébanost
Referát o zasadaní mestského zastupiteľstva v Košiciach 28.09.1917, na ktorom o.i. za farára pre Ťahanovce po odchode K.Antala do penzie bol zvolený Štefan (István) Bodnár. Protikandidátom bol Jozef (József) Polák.