A Ferencz rend 700 éves jubileuma
Podrobná správa o dejinách rehole. Pôsobenie v Prešove od r.1601, kde od r.1601-1852 učili na kráľovských hlavných gymnáziách. V prešovskom kláštore oslavovali jubileum 10.októbra 1909 - referát.