Aranymise
Premonštrátsky kanonik Ján (János) Lencsés v Jasove mal 29.08.1906 svojku zlatú omšu. Asistoval mu Marek Argalács titulárny prelát, jasovský prior. Slávnosti sa zúčastnil celý konvent. Počas oslavného banketu jubilanta pozdravil dr.Melichar Takács.