Balogh Endre Dezső premontrei kanonok 1872 1912 : Visszaemlékezés - -i. -r
Nekrológ za jasovským kňazom Andrejom Deziderom (Endre Dezső) Balogh, ktorý sa narodil v r.1872 v Miskolci. Premonštrátsky habit si obliekol r.1890. Pôsobenie Jasov.