Máter Bohuniczky Izabela
Nekrológ po matke predstavenej prešovského ústavu amglických panien Sanctá Mária Izabele Bohuniczkej, ktorá zomrela 7.03.1903. Pochovaná 10.03.1903 v Prešove. Ako učiteľka zaviedla novoty vo vyučovaní, bojovala o rozšírenie školy, založila prírodovedné múzeum, bola činná hlavne po náboženskej stránke.