Elhunyt rendfőnök
Správa o smrti predstaveného bardejovského kláštora františkánov Stanislava Jozefa (Szanisló József) Parizsa vo veku 53 rokov. Kňažskej službe venoval 30 rokov života. Pohreb sa uskutočnil 19.04.1913 v Bardejove. [Nie je uvedený dátum úmrtia]