Személyváltozás a ferencrendiek eperjesi kolostorában
Krátka správa o vymenovaní predstaveného kláštora františkánov v Prešove vo februári 1916, ktorým sa stal Bruno P. Böhm. Jeho pomocníkom sa stal Barnabáš P.Blichár.