Goldene Messe
Prior - predstavený rádu františkánov v Prešove Bartolomej Pánek mal 23.07.1902 slávnostnú bohoslužbu z príležitosti 60.výročia kňažskej služby. Prior má 73 rokov. [PREVERIŤ vek. V dostupných zdrojoch zatiaľ nie je.]