Papi erkölcs és üzlet
Kritika dominikánov v Košiciach zo strany Kassai Munkás (týždenníka), ktorí uprostred mesta majú svoje hospodárstvo, čo ohrozuje zdravie okolia a vzbudzuje pohoršenie obyvateľstva. Požiadavka, aby hospodárstvo bolo presťahované.