Változás a Csütörtökhelyi Minorita Rendházban
Správa o penzionovaní gvardiána a administrátora rádu minoritov Kornela (Kornél) Belcsék a preložení Pankráca (Pongrác) Papa do Szilágysomlyó. Predstaveným kláštora sa stal Ladislav Elemír Bercsényi z Lugosu.