Halálozás
Správa o úmrtí priora rádu minoritov, kráľovského radcu dr. Damiána (Döme) Jánossyho, držiteľa vyznamenania "záslužný kríž". Zomrel 27.03.1911 vo veku 67 rokov v Smolníku. Pochovaný bude v rodisku v Rožňave.