A szepesváraljai Irgalmasrend ház perjelévé ...
Priorom spišskopodhradského kláštora minoritov bol menovaný na trojročné obdobie Ľudovít (Lajos) Szepesi. Menovanie prebehlo na porade v Spišskej kapitule 19.júna 1914.