Bubics püspök születésnapja
Košický rímskokatolícky biskup Žigmund (Zsigmond) Bubics 17.03.1903 dovŕšil 82. rok svojho života. Za jeho činnosť na poli zveľaďovania kultúrnych ustanovizní, všestrannú prospešnú prácu a veľkorysé dary (napr. bohatá zbierka obrazov pre košické múzeum) mesto Košice ho odmenilo čestným občianstvom.