Az országos magyar iskola egylet Bubics püspöknél
Za zásluhy dosiahnuté na poli maďarizácie bol košický rímskokatolícky biskup Žigmund (Zsigmond) Bubics vyznamenaný Krajinským uhorským školským spolkom [Országos magyar iskolai egylet]. Medailu Andrássy spolu s diplomom mu odovzdal podpredseda spolku József Tóth, školský inšpektor Peštianskej župy v Košiciach 28.03.1903.