Synodális vizsga tétel
Správa o úspešnej skúške prešovského pomocného farára Vojtecha (Béla) Zaborovszkého 10. a 11. septembra 1901 v Košiciach, čím odpadá kanonická prekážka proti jeho zvoleniu za rím.kat. farára v Prešove.