Korányi Antal utóda
Na obsadenie miesta zosnulého Antona (Antal) Korányiho, preposta-farára a pápežského preláta Bardejova katolícki obyvatelia prostredníctvom 9 člennej delegácie požiadali Gejzu (Géza) Zsebráczkeho, ražňanského farára a redaktora novín Naša Zastava. Menovaný kandidatúru prijal.