Templomrestaurálás
Mesto Košice je patrónom niekoľkých kostolov, tak ako aj kostola v Nižnom Klatove. Tam vykonáva právo vymenovania farára a má povinnosť opravovať kostol. V tejto obci dalo predstavenstvo mesta opraviť tento kostol. Oprava sa v tieto dni dokončila.