A római kat. egyház ünnepe - H.F. [Herboly, František]
Článok o pápežovi Levovi 13. pri príležitosti 25.výročia zastávania toho najvyššieho cirkevného úradu. [Autorom článku je učiteľ a novinár z Košíc]