Bubics Zsigmond püspök : Tizenharmadik Leo pápa haláláról - Zsigmond püspök [Biskup Žigmund], 1821-1907
Hodnotenie života zosnulého pápeža. Opatrenia košického rímskokatolíckeho biskupa v košickej diecéze pri príležitosti pápežovej smrti v roku 1903