Dr. Bubics püspök a magyar iparért
Celokrajinské priemyselné spoločenstvo si všimlo toho, koľko modlitebných kníh sa dostane do krajiny z cudziny a vyzvalo na zamedzenie tohto stavu. Biskup Dr. Bubics ihneď vydal pastiersky list v ktorom duchovným pastierom a ľudu cirkvi uložil svoje modlitbené knihy zadovážiť si z domácich zdrojov.