Meghalt Dr.Bubics Zsigmond kassai püspök : 1821 1907 - (Dr.H.) [=Hohenauer?]
Nekrológ za košickým rímskokatolíckym biskupom Žigmundom (Zsigmond) Bubicsom, ktorý sa narodil 11. 03. 1821 v obci Ozora (MR) a zomrel v Badene v Rakúsku 22. 05. 1907. Teológiu absolvoval roku 1844 vo Viedni. Doktorát teológie získal roku 1853 vo Veľkej Británii, roku 1856 v Nemecku a Taliansku. Od roku 1900 čestný člen Uhorskej akadémie vied.