A beteg társadalom - Szekey, Viktor
Úvodník zaoberajúci sa výzvou k spoločnosti, aby sa vrátila k Bohu, k náboženstvu, k cirkvi, lebo jedine ona ju dokáže správne viesť. Spoločnosť má zanechať svoje výdobytky ako je napr. emancipácia.