Violet Gyula, +1906.jun.10 - Petsár, Július
Narodil sa r.1871 v Jágri. Roku 1894 bol vysvätený za kňaza. Pôsobil v Zemplínskej župe. Bol literárne činný, vydal niekoľko kníh, bol hl. redaktorom zemplínskej rubriky v novinách Felsövidék